Associació‎ > ‎

Qui som?

Som una associació sense ànim de lucre i de caràcter cultural. El nostre objectiu principal és dinamitzar el poble al llarg de l’any, tant a nivell d’activitats com a nivell d’equipaments i noves tecnologies.

Els nostres socis són gent que s’estima el poble d’Alós: pallaresos o no pallaresos, que hi viuen o bé que pugen els caps de setmana o durant les vacances. Per un motiu o per un altre,  aquest poble significa molt per nosaltres i el volem actiu!

Si t’agrada la idea, no t’ho pensis dues vegades i apunta’t. Ajuda’ns a tirar endavant aquest projecte. La inscripció de soci és gratuïta!


L'associació es crea a l'agost del 2011 en una segona reunió on estava convocat tot el poble. En aquesta reunió s'acaben de confeccionar els estatuts que es registraran a la Generalitat i s'escolleix una primera junta. La junta que en va resultar fou:

La imatge ha desaparegut!

President:           Consol Roca Guillén
Vicepresident:      Sara Orgué 
Secretari:            Alba Tàssies 
Tresorer:             Eliane Vicent 
Vocals:
 - Manuel Campos (Entorn i Natura)
 - Rosa Maria Alcalde (Festa Major)
 - Ariadna Cañadas (Jovent)
 - Oscar Vidal (Cultura)

Cada any es renova mitja junta a assemblea general. 2013, entren a la junta Carles Domingo com a tresorer i Montserrat Caro com a vocal. Surten Oscar Vidal, Eliane Vicent, Ariadna Cañadas, Sara Orgué. Queden Consol Roca com a presidenta, Manolo Campos com a Vicepresident i Rosa Maria Alcalde com a Vocal.   

2014, entra a la junta Oscar Vidal com a president, Montserrat Caro com a secretària i Consol Roca com a vocal. Continuen Manolo Campos com a vicepresident, Carles Domingo com a tresorer i Rosa Maria Alcalde com a Vocal. Surt Alba Tàssies. 

2015, Segueixen Oscar Vidal com a president, Montse Caro com a secretaria, i Consol Roca com a vocal i són elegits Carles Domingo com a tresorer, Manolo Campos com a vicepresident i Noemí i Mariona com a Vocals. 
Comments